Wees erbij!

Wil je graag deelnemen aan de Just B Beurs vraag dan om meer informatie omtrent de stands per mail via onderstaande knop.

Ik stuur je dan meer informatie over onze beurzen. Heb je erna nog vragen aarzel niet om deze te stellen. Ik stel graag samen met je de bezoekers in het zonnetje, maar jij verdient ook aandacht! Tenslotte breng jij samen met de andere standhouders de Just B beurs tot leven.


Theater Markant Uden - 18 april 2021

Door de corona omstandigheden is er voor 2021 nog maar 1 beurs gepland. Like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van nieuwe data en ontwikkelingen.


Extra's

Gift bag;                                                     

- Om extra bezoekers te trekken bieden we de eerste 25 bezoekers een gratis giftbag aan, een mooi extra reclamemogelijkheid. Je kiest zelf je bijdrage: visitekaart, kortingsbon, gadget of een leuke attentie. 

 

Let op: Je aanmelding is pas geldig na volledige betaling. Wanneer je tot 2 maanden voor de beurs annuleert, ontvang je het betaalde bedrag minus € 7,50 administratiekosten retour. Annuleer je 1 tot 2 maanden voor de beurs ontvang je 50% van het betaalde bedrag retour. Bij annulering binnen 1 maand voor de beurs is een refund niet meer mogelijk.


U kunt zich hier inschrijven:


Richtlijnen Just B Beurs
PDF – 477.8 KB 199 downloads

De beurs wordt georganiseerd door Brigitte van Heesch-Geurts. Mocht u vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar info@justb-beurs.nl of na 18.00 uur kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06-53532425.