Het aanbod is divers! Kom ervaren

Terugkomen bij jezelf

Aan de rand van Vorstenbosch in een rustige en vertrouwde omgeving bestaat sinds een jaar de praktijk Bij Egelien van Egelien Buijs. Een praktijk voor rust, oplading, zelfbewustwording en genezing. Door middel van een stoelmassage, hoofdpijnmassage of NEI-coaching helpt Egelien je in contact te komen met je (onderbewuste) zelf en met de oorsprong van je klachten. Onverwerkte emoties worden opgeruimd. Om daarna met nieuwe inzichten zelf verder op weg te kunnen gaan.

Kinderen en volwassenen met spanning-, stress-, burn-out- en onbegrepen klachten die op zoek zijn naar een ándere manier van kijken naar zichzelf komen bij Egelien in de praktijk.


Praktijk Gabriellic Voetreflex is gericht op holistische voetreflexologie en innerlijke voetenpad. Met als specialisatie het begeleiden van (hoog) sensitieve c.q. prikkelgevoelige kinderen en volwassenen door middel van voetreflexologie en HSP / sensikids trainingen. Ook kunt u terecht voor een ontspannende / andere klachtgerelateerde voetreflexbehandeling of voor het volgen van een workshop. Balans tussen een luisterend oor, invoelend vermogen en helende handen, dat is de Kracht van praktijk Gabriellic Voetreflex. Graag tot ziens en een warme omhelzing, Wendy Smits-van de Ven, Energetisch voetreflexPlus ™ therapeute en Sensikids / HSP Coach.Verlang jij naar een gelukkig leven, vrijheid, rust in je hoofd én tijd voor jezelf?
Je wilt het anders, maar waar begin je?
Nu is het jouw tijd hè! Je hebt lang genoeg gewacht. GO!

Speeddate je coach op 6 oktober bij Just B Beurs bij de Pas in Heesch en maak kans op een gratis deelname voor twee personen aan de kickstart workshop op 22 oktober a.s.

Hoe werkt het?
Mail je prangende coachingsvraag naar mechie@feelgoodandshine.nl
Ik neem contact met je op voor een tijdstip op 6 oktober.
En op dat tijdstip krijg je tips waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Meer informatie over de kickstart workshop vind je hier: https://www.feelgoodandshine.nl/product/kickstart-workshop/

Tot dan!

Mechie Ceelen

Lifecoach en trainer voor vrouwen die het tijd vinden om hun eigen droom te leven.

www.feelgoodandshine.nl


Ook dit jaar is Marlies van Marlies Nederkoorn Fotografie er weer. Deze keer met een mooie witte box voor prachtige foto's.

Speciaal voor de bezoekers van de beurs heeft ze een geweldige aanbieding:

Minishoot voor € 15,00 incl. 3 digitale bestanden of maak een afspraak voor  12 Oktober in de studio op www.marliesnederkoornfotografie.nl
 
 By Marielle
Is te vinden op het kinderplein op het podium. Tijdens de beurs mogen kinderen een naambordje maken. Je mag het naambordje versieren door middel van decopatch. Met speciale verfstiften en sjablonen schrijf je naam of andere tekst op het bordje.

Speciale beursaanbieding:
Maak je eigen naambord voor € 3,00 of
2 plankjes voor € 5,00

www.bymarielle-kw.nl


Sinds juni 2017 is Kei Scherp een authentieke barbershop met een modern jasje in de gezelligste straat van Oss. De Peperstraat. Bij ons kun je terecht voor een scherp kapsel, nette baard, professioneel advies, lekker bakje koffie of misschien wat sterkers, en natuurlijk veel, heel veel slappe klets! Gewoon zoals het hoort.


Sansari is een praktijk waarbij bewustwording centraal staat. Hier kun je terecht voor een coaching traject gericht op jou persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het ontdekken van je kwaliteiten en het krijgen van inzicht op verschillende gebieden. Ook kinderen en jong volwassenen vinden hier begeleiding en ondersteuning. Heb je meer behoefte aan lichaamswerk en ontspanning, dan kun je ook de Sansari massage boeken. Tijdens deze massage worden blokkades opgeheven en krijg je weer de energie die je nodig hebt in je dagelijkse leven. Bij Sansari werken we samen naar jou doel toe in alle rust en vertrouwen. Ik heet je van harte welkom en zie je graag tijdens de beurs voor een praatje en een handmassage.

Groetjes,

Sandra van Gessel

Psycho energetisch coach en masseur


High Care 3000 is opgericht op 16 augustus 1999.
Na 20 jaar in de natuurgeneeskunde hebben wij onze plek in de zorg wel verdiend.
Dit komt vooral doordat High Care verschillende therapievormen verbindt.
Hierbij moet u denken aan acupunctuur, magneetveldtherapie, orthomoleculaire geneeskunde, cranio-sacraaltherapie, hydro-colontherapie en bindweefsel massage.

U krijgt bij High Care altijd zorg op maat, met veel aandacht voor de patiënt.
Tijdens de intake bijvoorbeeld wordt ook uitgebreid naar uw bloed gekeken onder de microscoop.

Breng een bezoek aan onze stand op de beurs of woon onze gratis lezing bij om 12.30 uur.