Het aanbod is divers! Kom ervaren

Terugkomen bij jezelf

Aan de rand van Vorstenbosch in een rustige en vertrouwde omgeving bestaat sinds een jaar de praktijk Bij Egelien van Egelien Buijs. Een praktijk voor rust, oplading, zelfbewustwording en genezing. Door middel van een stoelmassage, hoofdpijnmassage of NEI-coaching helpt Egelien je in contact te komen met je (onderbewuste) zelf en met de oorsprong van je klachten. Onverwerkte emoties worden opgeruimd. Om daarna met nieuwe inzichten zelf verder op weg te kunnen gaan.

Kinderen en volwassenen met spanning-, stress-, burn-out- en onbegrepen klachten die op zoek zijn naar een ándere manier van kijken naar zichzelf komen bij Egelien in de praktijk.


Praktijk Gabriellic Voetreflex is gericht op holistische voetreflexologie en innerlijke voetenpad. Met als specialisatie het begeleiden van (hoog) sensitieve c.q. prikkelgevoelige kinderen en volwassenen door middel van voetreflexologie en HSP / sensikids trainingen. Ook kunt u terecht voor een ontspannende / andere klachtgerelateerde voetreflexbehandeling of voor het volgen van een workshop. Balans tussen een luisterend oor, invoelend vermogen en helende handen, dat is de Kracht van praktijk Gabriellic Voetreflex. Graag tot ziens en een warme omhelzing, Wendy Smits-van de Ven, Energetisch voetreflexPlus ™ therapeute en Sensikids / HSP Coach.