Workshops

11.15 - 12.15 uur          Basic Masterclass Qigong Massage

Wat is Qigong massage?

 

Qigong betekent werken met energie. Het is een tak van de Chinese Geneeskunde, die reeds duizenden jaren bestaat. De Qigong Sensorische Therapie, ook wel Qigong massage, is een set van 12 bewegingen die de algehele bloed- en energiecirculatie van het kind verbetert en helpt bij de verwerking van zintuiglijke moeilijkheden. De massage is gericht op acupressuurpunten en kanalen op het lichaam. Deze 15 min durende Qigong Sensorische Therapie massage is specifiek ontwikkeld voor kinderen met autisme. Waarom zelf masseren? Als ouder heb je dezelfde energie als je kind. Daarom werkt deze massage het beste als je het zelf toepast. Ik help je graag om dit onder de knie te krijgen.

 

Wil jij meer en beter contact met je kind en minder stress?

Wil je zien wie en hoe je kind van binnen echt is?

Gun je je kind een uitweg uit de cocon en een leven als kleurrijke vlinder?

 

Deze workshop kun je volgen tegen een vergoeding van € 5,00. Deze vergoeding betaal je op de beursdag rechtstreeks aan de workshopgever.


12.30 - 13.30 uur          Voeding en meer!

Voeding wordt alleen maar slechter van kwaliteit en patiëntengroepen worden steeds jonger. Kinderen met melk- en glutengevoeligheid, allergieën, buikpijn, eczeem, hypersensitiviteit en ga zo maar door. Ouderen met aandoeningen die onder de vlag van de leeftijd worden verstopt.
Pijn die met medicatie behandeld wordt en de kwaliteit van leven die door de bijwerkingen alleen maar verslechtert. Vermoeidheid? Iedereen is moe kinderen, pubers, jonge moeders, ouderen.
Hoe komt dat? Vitaminegebrek? Een darm die de voeding niet goed opneemt? Medicijngebruik?
Bij ouderen vooral door slecht eten, geen eetlust. Nou ja, bij jongeren ook hoor!

Wil je hier meer over weten? Wil je weten wat goede voeding is en wat het voor jou en je gezin kan betekenen? Meldt je dan aan voor onze gratis lezing om 12.30 uur.


13.45 - 14.45 uur          Vervolg masterclass Qigong massage

Tijdens de eerste workshops of je hebt al eerder Qigong ervaren, heb je al kunnen voelen wat Qigong voor jouw en je kind kan betekenen. Bij deze workshop gaan we nog dieper op de verschillende handelingen in.

 

Deze workshop kost € 5,00, deze betaal je voor de workshop aan de workshopgever.


Doe je mee? Schrijf je hieronder in.

Verzeker jezelf van een plaatsje bij de workshop door jezelf in te schrijven.